Nieuwbouw in Druten

36 koopwoningen

Aan de landelijke westzijde van Druten, op de hoek van de Heersweg en de Roodhekkenpas, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling een nieuwe groene woonbuurt met 36 grondgebonden koopwoningen. In de nieuwe wijk is ruimte voor twee-onder-één-kap woningen en betaalbare hoek- en tussenwoningen, kleinere starterswoningen en zowel goedkopere als luxere levensloopbestendige woningen. Het bestemmingplan is begin november 2023 formeel in procedure gegaan. De gemeenteraad stelt waarschijnlijk het definitieve bestemmingsplan eind juni 2024 vast. De verkoop van de nieuwe woningen start naar verwachting spoedig na de zomervakantie. De prognose van de start van de realisatie is voorlopig het eerste of tweede kwartaal van 2025. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwspagina op deze website.

Naar het laatste nieuws

Nieuwe woonbuurt

Groen karakter

Het gebied van Roodhekkenpas-West ligt tussen een ruime groenstrook en de in de jaren ’90 door Jansen Bouwontwikkeling gerealiseerde woonwijk Roodhekkenpas en ligt op loopafstand van de uiterwaarden, de waaldijk en de Waal. Vanuit de nieuwe wijk loop je zo het Laakbos in om van de natuur te genieten. Bij de realisatie wordt rekening gehouden met het groene karakter van de omgeving. Ben je benieuwd naar de woningen? Bekijk dan de impressies van de nieuwe groene woonbuurt.

Bekijk de impressies

Divers aanbod

Energieneutrale woningen

Het project omvat 36 energieneutrale woningen voor gezinnen, starters en senioren, waaronder 10 ruime twee-onder-één-kap woningen, 9 hoek- en tussenwoningen, 5 starterswoningen, 6 luxere levensloopbestendige woningen en 6 betaalbare levensloopbestendige woningen. De woningen worden standaard op basis van de ENG norm (Energie Neutraal Gebouw) ontwikkeld. Dat betekent dat de energie die nodig is voor de standaard installaties van de woning, het gebouwgebonden energiegebruik, wordt teruggewonnen door de woning zelf. Via de klikbare kaart kan je de energieneutrale nieuwbouwwoningen één voor één bekijken!

Bekijk de woningen op de klikbare kaart

Sfeervol Druten

Omringd door water en groen

Omringd door water en groen ligt Druten met haar grote aantal dagelijkse voorzieningen. Dat trekt doelgroepen van alle leeftijden aan en maakt het leven comfortabel. Druten is bereikbaar via verschillende snelwegen en provinciale wegen. Omliggende steden zijn Nijmegen en Tiel. Daar ben je al binnen 30 minuten.

Lees meer over de omgeving

Blijf op de hoogte

Schrijf je in!

Heb je interesse in deze nieuwbouwwijk van Druten? Schrijf je dan in door een account aan te maken. Dan word je via de nieuwsbrieven over de ontwikkelingen op de hoogte gehouden. In je account kan je alvast voorinschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur. Daarmee mis je niks van het verkoopproces en heb je bij de verkoop een voorsprong!

Maak hier je account aan

Roodhekkenpas-West is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl


MAKELAAR
Hans Janssen Makelaars
www.hansjanssen.nl