Welkom!

Roodhekkenpas-West | Druten

Nieuwbouw in Druten

36 koopwoningen

Aan de landelijke westzijde van Druten, op de hoek van de Heersweg en de Roodhekkenpas, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling een nieuwe groene woonbuurt met 36 grondgebonden koopwoningen. In de nieuwe wijk is ruimte voor kleinere starterswoningen, zowel goedkopere als luxere levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kap woningen en betaalbare rij- en hoekwoningen.

Het bestemmingplan is begin november 2023 formeel in procedure gegaan. De verkoop van de nieuwe woningen start naar verwachting nog voor de zomer van 2024. De prognose van de start van de realisatie is voorlopig eind 2024/ begin 2025.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwspagina op deze website.

Naar het laatste nieuws

Nieuwe woonbuurt

Groen karakter

Het gebied van Roodhekkenpas-West ligt tussen een ruime groenstrook en de in de jaren ’90 door Jansen Bouwontwikkeling gerealiseerde woonwijk Roodhekkenpas en ligt op loopafstand van de uiterwaarden, de waaldijk en de Waal. Vanuit de nieuwe wijk loop je zo het Laakbos in om van de natuur te genieten. Bij de realisatie wordt rekening gehouden met het groene karakter van de omgeving. Bekijk de eerste impressies van de nieuwe groene woonbuurt.

Bekijk de impressies

Divers aanbod

Energieneutrale woningen

Het project omvat 36 energieneutrale woningen, waaronder 5 starterswoningen, 6 betaalbare levensloopbestendige seniorenwoningen, 6 luxere patiobungalows, 9 rij- en hoekwoningen en 10 ruime twee-onder-één-kap woningen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Heb je interesse in deze nieuwbouwwijk van Druten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je wordt dan over de ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Roodhekkenpas-West is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl