Woningtypes

36 woningen

5 woningtypes

De bestemmingsplanprocedure voor de 36 koopwoningen van Roodhekkenpas-West is in volle gang. Inmiddels is de zienswijze periode van het ontwerpbestemmingsplan afgelopen. Wij verwachten dat de raad het definitieve bestemmingsplan voor de zomer zal vaststellen.
De voorontwerpen van de woningen voor gezinnen, starters en senioren zijn al in concept gereed. Er zijn 5 woningtypes:
- 10 twee-onder-één-kapwoningen, type A1 en A2 
- 9 hoek- en tussenwoningen, type B1 en B2
- 5 starterswoningen, type C
- 6 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen, type D1 en D2
- 6 levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen, type E1 en E2

Bekijk de woningtypes op de klikbare kaart

Voorinschrijving gestart

Bekijk de woningen en schrijf je in!

De voorontwerpen per woningtype kan je nu op de site bekijken*. Het zijn de eerste impressies van de woningen, die een goed beeld geven van hoe de woningen er straks uit gaan zien. In de verdere uitwerking naar een definitief ontwerp kan het ontwerp nog wijzigen. Wil je meer weten over een woningtype? Je vindt de specificaties per bouwnummer op de woninglijst.

Naar verwachting start de verkoop van de woningen rond de zomer van 2024, dat is met name afhankelijk van de voortgang van de bestemmingsplanprocedure. De prognose van de start bouw is begin 2025. Je kunt je nu alvast voorinschrijven op de bouwnummers van jouw keuze. Zet je voorkeuren in je account en mis niks van het verkoopproces. Zo blijf je optimaal betrokken en heb je bij de verkoop een voorsprong. Tijdens het verkoopproces wordt er bij de toewijzing van de woningen ook rekening gehouden met het moment van inschrijven. Heb je nog geen account, schrijf je dan in!

* De woningen zijn nog niet volledig uitgewerkt. De getoonde situatiekaart, impressies en plattegronden zijn een voorontwerp. Het definitieve ontwerp kan afwijken van het getoonde voorontwerp.

Bekijk de specificaties per bouwnummer

Voorontwerp type A

Twee-onder-één-kapwoningen

De 10 twee-onder-één-kapwoningen van type A1 en A2, gesitueerd langs de Heersweg, hebben een Frans balkon. Woningtype A2 is bovendien voorzien van een dakkapel. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 143 en 145 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De tweede verdieping betreft een ruime - grotendeels vrij indeelbare - zolder. De tuinen zijn ruim en op de oprit is plaats voor twee auto's. Deze woningen beschikken over een aangebouwde gemetselde berging.

Voorontwerp type B

Hoek- en tussenwoningen

In het plan zijn 9 woningen van type B opgenomen. Op hoeken bevindt zich het ruime woningtype B1. Ertussen liggen de woningen van woningtype B2. De 2 hoekwoningen zijn ruim van opzet met een woonoppervlakte van circa 123 m2 en een perceeloppervlakte van circa 197 en 233 m2. Deze woningen met dakkapel hebben een hoekentree en een bijzondere woningplattegrond met de keuken aan de achterzijde. De 7 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 111 m2 en een tuingerichte woonkamer. Op de eerste verdieping van zowel type B1 als B2 bevinden zich drie slaapkamers. De tweede verdieping betreft een ruime - grotendeels vrij indeelbare - zolder.

Voorontwerp type C

Starterswoningen

De 5 starterswoningen, type C, hebben een woonoppervlakte van circa 54 m2. Door de twee woonlagen en het kleinere woonoppervlakte zijn deze woningen bij uitstek geschikt voor starters. De woningen hebben een praktische indeling die optioneel uit te breiden is met een uitbouw. Naar verwachting worden deze woningen met een KoopStart regeling aangeboden.

Voorontwerp type D

Levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen

De 6 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen van type D1 en D2 hebben een volledige woonprogramma op de begane grond. De woonoppervlaktes zijn respectievelijk circa 133 m2 en 135 m2. De woningen zijn optioneel uit te breiden met een slaapkamer en doucheruimte op de eerste verdieping. Er is plaats voor een auto op eigen terrein.

Voorontwerp type E

Levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen

De 6 levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen van type E1 en E2 hebben twee lagen en een compleet woonprogramma, met slaapkamer en doucheruimte, op de begane grond. De bijzondere hoekwoning van type E1 (bouwnummer 31) heeft een woonoppervlakte van circa 108 m2 en een ruim hoekperceel van circa 243 m2. Woningtype E2 heeft een woonoppervlakte van circa 89 m2.

Interesse in een koopwoning?

Schrijf je in!

Heb je interesse in één van de woningen van nieuwbouwplan Roodhekkenpas-West? Schrijf je dan in, geef alvast je voorkeuren door en blijf volledig op de hoogte!

Schrijf je in en geef je voorkeuren door

Roodhekkenpas-West is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl


MAKELAAR
Hans Janssen Makelaars
www.hansjanssen.nl